søndag 14. oktober 2007

Al Gore for president?

Eh.. nei. Jeg tror at Al Gore er såpass fornuftig at han velger bort en ny valgkamp. Denne gangen er det også veldig mange kandidater som konkurrerer. I følge pressetalsmenn så har ikke Gore akkurat prioritert innenrikspolitkken i den grad at han er aktuell til å starte ny fight om nye saker og standpunkter.

I tillegg er noen av spekulasjonene kun basert på det faktum at Gore nå er vinner av fredsprisen og at denne nye erkjennelsen vil spille en stor rolle hvis han velger å starte opp en valgkamp og gå til valg på grunnlag av miljø og redde verden og slikt. Vi vet at av de 300+ millioner av amerikanere så er det et flertall som ikke ville stemt på MiljøGore. De ville kanskje stemt på Gore i 2000, men ikke denne gangen.

Hvis Gore finner på å run for office, så er jeg nesten sikker på at han taper både for sine meddemokrater og for sine motrepublikanere hvis han på mirakuløst vis blir nominert.
Jeg tror Gorefortsette miljøkampen, men kanskje litt mindre propaganda og litt mer målrettet arbeid? Da får du min stemme Al.

Ingen kommentarer: