søndag 7. oktober 2007

Ukas...

...vits: alt som har med Märtha å gjøre. La jenta få leve litt da!

...topp: Brann har full storm i seilet om dage. Slo Belgias beste menn for UEFA cup spill

...flopp: klimaet. "ekspertene" fortsetter å mase om at isen smelter fortere enn de først trodde.
Verden er fortsatt enige om at de skal yte maks med avtaler og kvoter, men det er fortsatt ingen tegn til at noe kommer til å skje.

...idiot: han/hun som kjørte 17km i feil kjøreretning fra Gardermoen og ned mot Kløfta. Dagen etter stilte man spørsmål om ikke merkinga ved flyplassen var for dårlig!! Uansett vær, uansett merking, uansett promille, uansett nærsynthet; bare en idiot klarer 17km i feil kjøreretning PÅ motorvei!

...tyggegummi i håret: Maddie-saken spøker for nesten alle som har deltatt aktivt. Politietterforskere, foreldre, tanter, og halve pedofilbefolkningen er offisielt mistenkt i saken. Det er ett eller annet som ikke stemmer, og media er veldig flinke til å komme med nye ting som gjør hele suppa mer og mer forvirrende for folk. Tror faktisk at leserne har fått nok av Maddie-saken, desverre for henne og hennes familie selvfølgelig.

...video: videoen er litt eldre, men kan ikke norsk TV få til noe sånt da?!
Youtube: O'reilly vs Geraldo
O'reilly, den kjente gærningen i Fox News og den mindre kjente Geraldo Rivera ender opp med å ha en vennlig og saklig samtale på direktesendt tv. Det er sant. De er venner!

Ingen kommentarer: