torsdag 11. oktober 2007

Dagens dobbel

Hva har Verionica Orderud og Marion Jones til felles?

Begge er glad i skjegg!

Og ikke på mannen sin, men på seg selv!


I løpet av uka har Marion Jones, en stor stygg juksemaker som griner for å få minst mulig straff, innrømmet å ha tatt anabole steroider under Sydney OL i 2000. Har allerede gitt opp medaljene og nå jages alle i super-teamet fra 2000 som vant staffetten. Marion Jones har løpt i en betongvegg og endelig forstått at hun har jukset seg til store pengepremier og medaljer. Hun skal få "props" for å ha inrømmet. Hvem vet hvor mange som har vunnet med dop, uten å bli tatt? Men likevel.... dumbass!


Orderud er et fargerikt navn. Ikke nok med at de to skikkelsene som ble dømt for drap er snåle, men de er også ekstremt PR-kåte. Kanskje ikke DE, men Verionica har behov for oppmerksomhet, tror nå jeg. Hvorfor skal dagens nettaviser ha som hovedartikkel; "Veronica Orderud dopingtatt"? Ingenting i artikkelen er konkret, ingenting er spesielt interessant. Hun har ikke akkurat vunnet noen 100 meter, ikke sant? "Orderud mener selv hun har blitt utsatt for et komplott" - et komplott inscenesatt av Veronica?
Ingen troverdighet rundt Orderud folka lenger. Hvorfor i alle verdens dager skal Veronicas behov for "fremmet muskel- og skjeggvekst" være vårt problem? La dama gjøre hva hun vil, så lenge hun ikke blir tatt i dopingkontroll! Hun klarer likevel å være hovedsak denne formiddagen. Men likevel.... dumbass!




Ingen kommentarer: